Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Star Renegades έρχεται σε κονσόλες μέσα στον Νοέμβριο (trailer)

Η Raw Fury και η Massive Damage Games ανακοίνωσαν ότι το Star Renegades έρχεται στις 19 Νοεμβρίου 2020 σε Xbox One, Nintendo Switch και Xbox Game Pass, ενώ στις 25 Νοεμβρίου στο PlayStation 4. Πρόκειται για ένα rogue-lite strategy RPG από τους δημιουργούς του Halcyon 6: Starbase Commander, το οποίο συνδυάζει ένα πρωτότυπο σύστημα μάχης τύπου turn-based με ένα campaign χωρισμένο σε αποστολές. Ο στόχος σας είναι να οδηγήσετε την επανάσταση μιας ομάδας ανταρτών ragtag ενάντια στην The Imperium, έναν αντίπαλο που συνεχώς εξελίσσεται.

Το Star Renegades κυκλοφόρησε στις 8 Σεπτεμβρίου 2020 στο PC μέσω Steam. Στην Ιαπωνία αναμένεται και μία φυσική έκδοση του παιχνιδιού για το Nintendo Switch και το Playstation 4. Δείτε το trailer της ανακοίνωσης.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*